Volledig scherm
© Pro Shots

Zutphen ruim vertegenwoordigd op het EK kyokushin karate

PAPENDAL - Budo Kai Tora Tora in Zutphen is goed vertegenwoordigd op het Europees kampioenschap kyokushin karate. Op 25 en 26 november doen op nationaal sportcentrum Papendal liefst negen leden van de Zutphense vereniging mee.

Steven van den Broek (-90 kg), Joyce Elshof (-65 kg), Delano ter Heerdt (-70 kg), Bram Kuipers (-80 kg), Tychro Becks (-80 kg), Quinten Becks (-80 kg), Ziggy Telgt (-60 kg), Mustafa Özcimen (-75 kg) en Fabio Schrijver (kata) zullen de club vertegenwoordigen op het evenement, waar liefst 21 nationaliteiten in actie komen.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.