Volledig scherm
archieffoto © Thinkstock

Zutphen verliest na 'waardeloos doelpunt'

BENNEKOM - FC Zutphen heeft zaterdag punten laten liggen bij Bennekom. Op bezoek bij de concurrent werd met 1-0 verloren, waardoor Bennekom Zutphen passeert op de ranglijst.


"We kwamen door een waardeloos doelpunt op achterstand", vertelt trainer Taco Lourens over het enige doelpunt van de wedstrijd na tien minuten spelen. "Een terugspeelbal liep verkeerd af, terwijl er niks aan de hand was. Na dat doelpunt was het nog hopen op een uitvalletje om zo wellicht nog een punt mee naar huis te nemen, maar dat zat er ook niet in. Op de overwinning van Bennekom is niks af te dingen, ze hebben een goede ploeg", besluit Lourens.
1D: Bennekom - FC Zutphen 1-0 (1-0). 11. Kevin Sissing 1-0.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.