Volledig scherm

Zutphens Prinsjesdagontbijt met Ferry Mingelen

ZUTPHEN - De Maatschappij, een onafhankelijk landelijk netwerk met ruim 3000 leden vanuit het bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden, organiseert op dinsdag 20 september een Prinsjesdagontbijt in de Burgerzaal in Zutphen.

Ferry Mingelen zal een boeiend verhaal vertellen over zijn eigen inzichten van Prinsjesdag en op zoek gaan naar uitgelekte stukken. Daarna volgt een korte discussie tussen hem en burgemeester Carry Abbenhues. Inloop vanaf 07.15 uur, entree 20 euro. Aanmelden: zutphen@de-maatschappij.info.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.