Volledig scherm

Zwarte Paard Ommen start met schaakcompetitie

OMMEN - Schaakvereniging het Zwarte Paard uit Ommen start vanaf donderdag 1 september voor de 51e keer de interne competitie in het Hervormd Centrum.

De eerste avond start om 19.00 uur met een ledenvergadering waarin alle plannen voor het nieuwe interne en externe seizoen worden besproken. Vanaf 20.00 uur start de internet competitie met de loting voor de eerste partijen. Belangstellenden die kennis willen maken met het schaken, zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Voor het bezoek wel graag even bellen naar 0529-454232. Vanaf donderdag 8 september starten de jeugdtrainingen, ook hier is opgave nog voor mogelijk.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.