Volledig scherm

Zwembadspektakel in gemeentes Hardenberg en Ommen

HARDENBERG - Jongeren in de gemeente Hardenberg kunnen in de bouwvak gratis zwemmen in 5 verschillende zwembaden in de gemeentes Hardenberg en Ommen.

Tussen 1 en 19 augustus houdt combinatiefunctionaris Arjan Breukelman het zwembadspektakel in vijf verschillende buitenbaden. Elke dag staan er tussen half twee en vier uur twee activiteiten op het programma. De activiteiten zijn voor kinderen tot en met twaalf jaar die in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Alle drie de maandagen van de bouwvak vindt het zwembadspektakel plaats bij het Heuveltjesbosbad in Balkbrug. Op dinsdag zijn de activiteiten in openluchtbad Olde Vechte in Ommen en op de drie woensdagen gaat de combinatiefunctionaris naar zwembad Hattemat in Gramsbergen. Op donderdag is hij te vinden in zwembad Onder Ons in de Krim en op vrijdag wordt de week afgesloten in zwembad Bargn’s in Kloosterhaar.

Het Zwembadspektakel is onderdeel van het JOGG-programma waar de beide gemeentes aan meedoen. JOGG staat voor Jongeren Op Gezond Gewicht. Eén van de speerpunten is voldoende bewegen.

Aanmelden is verplicht, dat kan tot een dag van tevoren via de sites. Daar is ook meer informatie te vinden.

www.hardenbergkids.nl of www.ommenkids.nl

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.