Volledig scherm

Zwemtrainer houdt clinics voor deelnemers van triathlon in Emmeloord

EMMELOORD - Zwemtrainer Mark Dieleman van de Emmeloordse zwemvereniging Zignea houdt vanaf vrijdag 22 juli zes clinics voor deelnemers van de Triathlon Noordoostpolder die zondag 28 augustus in Emmeloord wordt gehouden.

De clinics zijn bedoeld als voorbereiding op de wedstrijd. Dieleman houdt vrijdag 22 juli, woensdag 27 juli en vrijdag 29 juli een techiektraining in het buitenbad van het Bosbad in Emmeloord. Daarna is er drie oefeningen in de Wellerwaard op woensdag 3, vrijdag 5 en woensdag 10 augustus. Kosten zijn 25 euro. Aanmelden kan bij Mark Dieleman, telefoonnummer 06-10809864 of via voorzitter@zignea.nl. Meer informatie over de tijden van de trainingen staat op www.zignea.nl.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.