Volledig scherm

Zwemvierdaagsefeest in De Boskoele

GORSSEL - Wie zwemmend een sportief feestje wil vieren kan zich maandag 27 juni aanmelden voor de zwemvierdaagse in zwembad de Boskoele.

De zwemvierdaagse is er voor jong en oud en daar is het baantjes zwemmen op afgestemd. Kinderen tot 17 jaar doen tien banen en volwassenen kunnen kiezen uit 20 of 40 banen. Over de week verspreid is er een waterchallenge, duikclinic, pyamazwemmen en een waterpolowedstrijd. Woensdag en donderdag staat de pipopannekoekenwagen klaar. Het sportieve festijn wordt afgesloten met een poolparty. Deelname bedraagt 10 euro. Aanvang vierdaagse op maandag van 12.00 tot 19.45 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 19.45 uur.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.