Volledig scherm

Zwollenaar werkt mee aan zesde cartoonalbum Evert Kwok

ZWOLLE - Het zesde cartoonalbum van woordgrappenkoning Evert Kwok verschijnt donderdag 10 november. Evert Kwok is een gezamenlijk pseudoniem van Zwollenaar Tjarko Evenboer en Amersfoorter Eelke de Blouw.


Het boek bevat een bundeling van werk dat de afgelopen anderhalf jaar op social media en in diverse magazines is verschenen. Het boek verschijnt op pocketformaat, telt tachtig pagina's en is verkrijgbaar voor 8,95 euro. De cartoons en grappen van Evert worden online dagelijks door meer dan 160.000 mensen gevolgd.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.