Volledig scherm

Zwolse volleybalsters kansloos in Eurosped in Almelo

ZWOLLE - Regio Zwolle had weinig in te brengen tegen Eurosped: 3-0 in Almelo met setstanden 25-21, 25-16 en 25-19. Het verloor daardoor een plek aan Alterno op de ranglijst, de Zwolse volleybalsters zijn gezakt naar de zevende positie.

Siska Hoekstra, Laura Schrijver en Iris Reinders zorgden in het team van trainer/coach Redbad Strikwerda voor de meeste aanvalsdreiging. Zij waren echter ook niet opgewassen tegen de offensieve kracht aan Almelose zijde van met name Judith Kamphuis en Eline Gommans.

  1. 'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'
    Video

    'Door Eurlings betaalde provincie fors mee aan wegen'

    Het is vooral door toedoen van voormalig minister Camiel Eurlings dat de provincie Overijssel in de periode 2006-2015 veel meer dan andere provincies heeft bijgedragen aan aanleg en onderhoud van rijkswegen en het oplossen van infrastructurele knelpunten. Dat zei staatssecretaris en kandidaat-Tweede Kamerlid Sharon Dijksma zaterdag in een verkiezingsdebat op de vraag van CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt hoe het mogelijk is dat Overijssel relatief veel meer geld kwijt is aan wegen dan andere provincies.