Volledig scherm
© Ginopress

Achtervolging eindigt tegen woning in Putten

PUTTEN - Een 26-jarige man heeft in de nacht van maandag op dinsdag de gevel van een woning geramd in Putten. De bestuurder negeerde een stopteken, waarna de agenten hem korte tijd zijn achtervolgd.

Op de rotonde Voorhuizerstraat/Garderenseweg verloor de man de macht over het stuur en is hij met zijn auto tegen een woning terecht gekomen, met een flinke ravage tot gevolg. De bestuurder raakte licht gewond, maar kon wel mee naar het bureau.

Volgens een woordvoerder van de politie kreeg de automobilist het stopteken vanwege een ‘verdachte situatie’. De man wordt verhoord.

Volledig scherm
© Ginopress
  1. 'Week van het geld' moet jongeren bewuster maken

    'Week van het geld' moet jongeren bewuster maken

    ,,Deze week draait alles om geld. Geld erin, geld eruit. Wit geld en zwart geld'', klinkt het door de speakers in de kantine van het Morgen College op het Westeinde. Talent4Money, onderdeel van ZorgDat en het TalentHouse, trapte daar gistermiddag de 'Week van het geld' af. ,,Zo'n 20 procent van de jongeren in Harderwijk van 18 jaar of ouder heeft schulden'', vertelt Lisa Hofman (20) van ZorgDat. De leerlingen krijgen allemaal een spaarvarkentje om geld opzij te leggen. ,,Ik ga sparen voor een Ferrari'', zegt een van de leerlingen.

Veluwe