Volledig scherm
© Foto: GinoPress

Bestelauto op de kop in sloot in Putten, chauffeur gevonden

PUTTEN - Een bestelauto is op de kop in de sloot belandt op de Beulekampersteeg in Putten. De chauffeur is gevlucht, maar kon later elders worden aangehouden door de politie, meldt een omstander.

Het busje is op de kop geslagen en daarna is de bestuurder gevlucht. Na een blaastest door de politie heeft een omstander gehoord dat de bestuurder niet gedronken had.

Alle hulpdiensten zijn te plaatse geweest. Er was veel bekijks, maar iedereen werd op afstand gehouden omdat er ook verschillende vaten met onbekende vloeistaf zijn aangetroffen.

Wat er precies is gebeurd is nog niet duidelijk.

Volledig scherm
© Eigenfoto
  1. 'Week van het geld' moet jongeren bewuster maken

    'Week van het geld' moet jongeren bewuster maken

    ,,Deze week draait alles om geld. Geld erin, geld eruit. Wit geld en zwart geld'', klinkt het door de speakers in de kantine van het Morgen College op het Westeinde. Talent4Money, onderdeel van ZorgDat en het TalentHouse, trapte daar gistermiddag de 'Week van het geld' af. ,,Zo'n 20 procent van de jongeren in Harderwijk van 18 jaar of ouder heeft schulden'', vertelt Lisa Hofman (20) van ZorgDat. De leerlingen krijgen allemaal een spaarvarkentje om geld opzij te leggen. ,,Ik ga sparen voor een Ferrari'', zegt een van de leerlingen.

Veluwe