Volledig scherm
© Thinkstock

Puttenaar kiekt eigen dorp voor gemeentegids

PUTTEN Puttenaren worden opgeroepen foto's in te sturen die een plekje kunnen krijgen in de nieuwe gemeentegids 2017/2018. Er is behoefte aan foto's van bossen, weilanden en wateren, maar ook van gebouwen, straten en hofjes in Putten.

Daarnaast zijn er thema's die visuele ondersteuning vragen: zorg & welzijn, jeugd & jongeren, verkeer & vervoer, senioren, gezondheidszorg, onderwijs, sport, kunst & cultuur en recreatie.

Inwoners die het leuk vinden om hun kiek in de gemeentegids terug te zien, kunnen tot 1 november foto's insturen. Het maakt niet uit of ze met een telefoon, tablet, spiegelreflexcamera of andere camera zijn gemaakt. Als ze maar minimaal 1 MB groot zijn. Staand of liggend formaat is welkom. In overleg is het mogelijk om bij plaatsing bronvermelding te doen. De foto wordt maximaal twee jaar voor de gemeentegids gebruikt.

Foto's kunnen tot 1 november gestuurd worden naar communicatie@putten.nl. Inzenders moeten daarbij hun naam vermelden en waar en wanneer de foto is gemaakt. Deelnemers krijgen uiterlijk eind november bericht of hun inzending een plekje in, o0f voorop, de gemeentegids krijgt. De gids wordt elk jaar huis aan huis verspreid.

Veluwe