Volledig scherm
© Wilfried Kloosterman sloopt eerst met hamer en koevoet. De firma Hoogeboom zet geleidelijk zwaarder geschut in. foto Gerard Vrakking

Eindelijk sloop Heinose garage

HEINO - De Raalter projectontwikkelaar Sprengenberg Vastgoed kocht in 2006 de voormalige garage Van Dijk en aanpalende oude brandweerkazerne aan de Dorpsstraat in Heino. Om er woningen te bouwen.

Vijf jaar later lag er een plan voor zestien luxe appartementen, maar dat kwam nooit van de grond.

Hans Westenenk van de firma Sprengenberg meldt echter dat de plannen nog steeds overeind staan. Wel praat hij met de gemeente over aanpassingen. ,,Eind dit jaar moet er meer duidelijkheid zijn", aldus Westenenk.

De in verval geraakte panden worden de komende weken gesloopt. De firma Hoogeboom is daar maandag mee begonnen.

  1. Creativiteit hoog gewaardeerd bij Pedro Pico Pop in Raalte
    video

    Creativiteit hoog gewaardeerd bij Pedro Pico Pop in Raalte

    Een raar festival, Pedro Pico Pop in Raalte. In de juiste zin van het woord. Wie zaterdagavond nietsvermoedend het festivalterrein binnenstapt waant zich even in een compleet andere, rare, wereld. De relaxte sfeer valt als een warme deken over je heen. En dat werkt aanstekelijk. Je vergeet subiet even het jachtige bestaan van alledag. En zo te zien doet iedereen dat. Vrijheid, blijheid, hapje, drankje, en niemand die zich schaamt om zich te gedragen zoals ‘ie zich voelt.

Salland