Een bestuurder botste maandagavond hard op een boom aan de Schoonhetenseweg. Hij raakte daarbij gewond en zijn auto zwaar beschadigd.
Volledig scherm
Een bestuurder botste maandagavond hard op een boom aan de Schoonhetenseweg. Hij raakte daarbij gewond en zijn auto zwaar beschadigd. © News United/Leo van 't Hul

Gewonde door botsing op boom in Heeten

HEETEN Een bestuurder is maandag aan het begin van de avond gewond geraakt bij een ongeluk in Heeten. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De auto vloog op de Schoonhetenseweg in Heeten uit de bocht en raakte een boom. De bestuurder raakte gewond en de auto zwaar beschadigd. Waardoor de bestuurder de wagen niet op de weg kon houden, is niet precies bekend. Het is mogelijk dat bladeren en modder voor een glibberig wegdek hebben gezorgd.

Over de aard van de verwondingen die de bestuurder heeft opgelopen, is niets bekend.

  1. Raalter knooppunt Bos bijna hamerstuk bij de Staten

    Raalter knooppunt Bos bijna hamerstuk bij de Staten

    De reconstructie van het Raalter kruispunt Bos is woensdagavond bijna als hamerstuk doorgeschoven naar de agenda van Provinciale Staten voor 12 april. Alle fracties zijn het in grote lijnen eens met het voorstel om 33 miljoen euro te investeren in het ongelijkvloers maken van 'knooppunt Raalte', waar de provinciale weg N348 de spoorlijn Zwolle-Almelo en rijksweg N35 kruist. De totale investering kost 50 miljoen, waarvan het Rijk na lang Overijssels lobbyen maximaal 12,5 miljoen euro meebetaalt en de gemeente Raalte 4,5 miljoen.

Salland