Volledig scherm
© Samen liepen de rood-gelen vrijdag naar de condoleance in de aula van Monuta. foto Gerard Vrakking

Laatste eer aan overleden Rohdaman Gerard Hoogendijk

RAALTE - Spelers van A1 en het eerste, oud-spelers en vele andere Rohdaleden brachten dit weekeinde de laatste eer aan Gerard Hoogendijk, de plotseling overleden materiaalman en 'manusje van alles' van de Raalter club.

Samen liepen de rood-gelen vrijdagavond naar de condoleance in de aula van Monuta.

Ook zaterdag bij de uitvaart was er eerbetoon van Rohda-zijde. Spelers van A1 (Onder 19-1) en het eerste begeleidden de kist met het stoffelijk overschot van de gewaardeerde 62-jarige Raaltenaar, die in 2013 nog was uitgeroepen tot Vrijwilliger van het Jaar bij Rohda.

  1. Raalter knooppunt Bos bijna hamerstuk bij de Staten

    Raalter knooppunt Bos bijna hamerstuk bij de Staten

    De reconstructie van het Raalter kruispunt Bos is woensdagavond bijna als hamerstuk doorgeschoven naar de agenda van Provinciale Staten voor 12 april. Alle fracties zijn het in grote lijnen eens met het voorstel om 33 miljoen euro te investeren in het ongelijkvloers maken van 'knooppunt Raalte', waar de provinciale weg N348 de spoorlijn Zwolle-Almelo en rijksweg N35 kruist. De totale investering kost 50 miljoen, waarvan het Rijk na lang Overijssels lobbyen maximaal 12,5 miljoen euro meebetaalt en de gemeente Raalte 4,5 miljoen.

Salland