Volledig scherm
© Thinkstock

Lars Henning maakt film: 'Sinterklaas en de verjaardag van Tim'

RAALTE - Stel, je moeder is presentatrice van een televisieprogramma. En ze vindt haar werk belangrijker dan jouw verjaardag. Dat overkomt Tim.

En daarom bedenkt Tim een plannetje. Hij gaat stiekem met zijn moeder mee naar het kasteel van Sinterklaas in Spanje. Wat een avontuur.

De filmploeg van RTV Raalte heeft onder leiding van regisseur Lars Henning, en samen met Scouting Raalte, een spannende film gemaakt rond Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. De camera van Lars Henning volgt een jongen, Tim, die op zijn verjaardag stiekem in de kofferbak van een taxi kruipt om ongezien met zijn moeder mee naar Spanje te reizen.

De moraal van het verhaal: In het kasteel van Sinterklaas leert hij wat echte vriendschap is. En, zou zijn moeder er achter komen dat je eigen kind belangrijker is dan beroemd zijn?

De korte film, Sinterklaas en de verjaardag van Tim.

Er was eens een jongen die stiekem met zijn moeder mee ging naar het kasteel van Sinterklaas... Het was op de dag dat hij jarig was. Zijn moeder werkt voor de televisie en vond haar werk belangrijker dan Tim's verjaardag. En daarom bedacht Tim een plannetje...
  1. Hoogste punt Raalter sportcomplex bereikt

    Hoogste punt Raalter sportcomplex bereikt

    De bouw van het nieuwe sportcomplex op het Raalter sportpark Tijenraan vordert gestaag. De staalconstructie van Nieuw-Tijenraan heeft inmiddels het hoogste punt bereikt, dus de bouwvakkers van de firma Vaessen hebben al fier een vlag laten wapperen. Maandagmiddag wordt het hoogste punt gevierd met genodigden en wordt de vlag officieel gehesen. De bouw van de twee sporthallen en overdekt zwembad ligt nog altijd op schema voor de ingebruikname in de komende kerstvakantie.

Salland