Volledig scherm
© Catherine Yeulet/Thinkstock

Pand aan Zwolseweg in Laag Zuthem krijgt nieuwe bestemming

LAAG ZUTHEM - Dienstverlening Braakman BV aan de Zwolseweg 76 in Laag Zuthem wil zo spoedig mogelijk een kinderdagverblijf starten.

Ook heeft het bedrijf toestemming van het college om de huidige werkzaamheden van het bedrijf op die locatie te verrichten. Het gaat om specifieke bedrijfswerkzaamheden voor het leveren en aanbrengen van systeemplafonds, verwarmingsinstallaties en aardwarmteleidingssystemen.

Aan de Zwolseweg 76-78 in Laag Zuthem was van oudsher een gemengd agrarisch bedrijf gevestigd. De agrarische activiteiten zijn inmiddels beëindigd.

Het bestemmingsplan is nu gewijzigd door het college van burgemeester en wethouders, aangepast aan de 'vervolgfunctie', een meer specifieke bedrijfsbestemming.

Tegen het ontwerpwijzigingsplan waren geen bezwaren ingediend. Het college is bevoegd om de functiewijzing op de locatie door te voeren.

  1. Hoogste punt Raalter sportcomplex bereikt

    Hoogste punt Raalter sportcomplex bereikt

    De bouw van het nieuwe sportcomplex op het Raalter sportpark Tijenraan vordert gestaag. De staalconstructie van Nieuw-Tijenraan heeft inmiddels het hoogste punt bereikt, dus de bouwvakkers van de firma Vaessen hebben al fier een vlag laten wapperen. Maandagmiddag wordt het hoogste punt gevierd met genodigden en wordt de vlag officieel gehesen. De bouw van de twee sporthallen en overdekt zwembad ligt nog altijd op schema voor de ingebruikname in de komende kerstvakantie.

Salland