Volledig scherm
Festivalbezoekers nemen het er even van. © Foto: Gerard Vrakking

Pedro Pico Pop lanceert eerste namen en voorverkoop

RAALTE - Op de veertiende editie van Pedro Pico Pop, op zaterdag 24 juni in Raalte, zijn optredens te zien van tal van bands. De festivalorganisatie heeft de eerste namen bekend gemaakt, onder wie Mozes and the Firstborn.

De andere bands zijn Death Alley, St. Tropez, de Belgische band Fleddy Melculy, Iguana Death Cult, Donnerwetter en Money & The Man.

'Earlybirdtickets' voor Pedro Pico Pop 2017 zijn nu extra voordelig verkrijgbaar voor 15 euro, exclusief service-kosten, via www.pedropicopop.nl.

  1. Raalter kunstenaar brengt boekje over Henkie Fluit

    Raalter kunstenaar brengt boekje over Henkie Fluit

    De Raalter kunstenaar Bram de Krosse heeft zaterdagmiddag op Pedro Pico Pop een bijzonder boekje opengedaan over ‘Henkie Fluit’, een bankhanger eerste klas die alleen maar goedkoop bier drinkt en chips vreet. Bram begon het verhaal twee jaar geleden in een speciaal hiervoor gekocht boekje met een introductie van 'Henkie' en twee tekeningen van het fictieve heerschap, met kwijnende haardos en groeiende bierbuik. Het vormde de start van een verhaalestafette, waarbij pen, penceel en potlood werden doorgegeven aan zestien andere kunstenaars. Zij borduurden voort op het verhaal en maakten er ook allemaal één of meer kunstwerkjes op A5-formaat bij. 

Salland