Volledig scherm
© Thinkstock

Politie Raalte zoekt geschrokken jongetje voor 'goedmakertje'

RAALTE De politie op zoek naar de vaderen zijn zoontje die zich maandag rot zijn geschrokken van het zwaailicht en sirene van de politieauto.

,,Wij waren op weg naar een melding van een agressieve winkeldief en reden via de Molenhof langs Albert Heijn richting Grote Markt'', zo meldt de politie. ,,Graag even contact leggen via 0900-8844. We willen graag op een passende wijze de schrik verzachten.''

Gisteren had jeugdagent Daniella Penning daarover al een bericht op Twitter geplaatst: ,,Vanmiddag met spoed naar aanhouding in centrum Raalte. Hierbij een klein jongetje enorm laten schrikken nabij AH. Dit maken wij graag goed.''.

  1. Raalter knooppunt Bos bijna hamerstuk bij de Staten

    Raalter knooppunt Bos bijna hamerstuk bij de Staten

    De reconstructie van het Raalter kruispunt Bos is woensdagavond bijna als hamerstuk doorgeschoven naar de agenda van Provinciale Staten voor 12 april. Alle fracties zijn het in grote lijnen eens met het voorstel om 33 miljoen euro te investeren in het ongelijkvloers maken van 'knooppunt Raalte', waar de provinciale weg N348 de spoorlijn Zwolle-Almelo en rijksweg N35 kruist. De totale investering kost 50 miljoen, waarvan het Rijk na lang Overijssels lobbyen maximaal 12,5 miljoen euro meebetaalt en de gemeente Raalte 4,5 miljoen.

Salland