Volledig scherm
© DG

Rohdafans samen naar condoleance materiaalman

RAALTE - Leden van Rohda Raalte gaan vrijdagavond 21 oktober gezamenlijk naar de condoleance voor materiaalman Gerard Hoogendijk.

Hoogendijk, in 2013 nog gehuldigd als Vrijwilliger van het Jaar bij de Raalter voetbalclub, is afgelopen weekeinde plotseling overleden. De 62-jarige Raaltenaar was materiaalman van het eerste elftal en Rohda Raalte A1 (nu O19-1), en dagelijks op het sportpark aanwezig voor het verrichten van hand- en spandiensten.

Het Rohda-bestuur roept de leden op om gezamenlijk de laatste eer te bewijzen aan Hoogendijk. ,,We verzamelen om 18.15 uur bij Rohda Raalte en zullen rond 18.30 uur vertrekken naar de Oude Molenweg, waar aansluitend de condoleance zal plaatsvinden om 19.00 uur." Na afloop van de condoleance is de kantine aan de Zwolsestraat geopend.

Bekerwedstrijden verplaatst
De wedstrijden van Rohda Raalte 1 en 2 om de KNVB-Districtsbeker die voor donderdag 20 oktober op het programma stonden zijn op verzoek van Rohda Raalte verplaatst naar volgende week. De wedstrijd Rohda Raalte–Bruchterveld wordt nu gespeeld op dinsdag 25 oktober (aanvang 20.15 uur) en Rohda Raalte 2 speelt op woensdag 26 oktober om 20.00 uur tegen De Zweef 4.

  1. Creativiteit hoog gewaardeerd bij Pedro Pico Pop in Raalte
    video

    Creativiteit hoog gewaardeerd bij Pedro Pico Pop in Raalte

    Een raar festival, Pedro Pico Pop in Raalte. In de juiste zin van het woord. Wie zaterdagavond nietsvermoedend het festivalterrein binnenstapt waant zich even in een compleet andere, rare, wereld. De relaxte sfeer valt als een warme deken over je heen. En dat werkt aanstekelijk. Je vergeet subiet even het jachtige bestaan van alledag. En zo te zien doet iedereen dat. Vrijheid, blijheid, hapje, drankje, en niemand die zich schaamt om zich te gedragen zoals ‘ie zich voelt.

Salland