Volledig scherm

The Beach Boys komen naar Ribs & Blues in Raalte

RAALTE - The Beach Boys komen naar Raalte voor Ribs & Blues. Dat maakt de organisatie vrijdagmorgen bekend. Op de openingsavond van Ribs & Blues op 3 juni speelt de wereldberoemde band ruim anderhalf uur in Raalte.

Voor een verhaal voor morgen zijn we op zoek naar grote The Beach Boys-fans. Dus bent u of kent u een groot fan van de Beach Boys? Mail dan de redactie.

In 2012 werd het 50-jarig bestaan van de The Beach Boys gevierd met een wereldtournee. De oprichters Brian Wilson, Mike Love, Al Jardine en de in 1964 toegetreden Bruce Johnston stonden daarbij weer samen op de wereldpodia met een begeleidingsband. De surfrockers op leeftijd met de harmonieuze vocalen hadden niets aan kracht ingeboet en gaven uitverkochte shows.

Door zakelijke onenigheid verlieten Brian Wilson en Al Jardine daarna de band.

Mike Love, Bruce Johnston en de rest van de jubileumband vormen sindsdien The Beach Boys. 'Good Vibrations, Sloop John B , God only knows , California Girls , Surfin USA , Barbara Ann , Help me Rhonda , Kokomo, de hitlijst lijkt eindeloos.

De openingsavond van Ribs & Blues 2017 krijgt nog extra 'classic' glans met Golden Earring.

Kaartverkoop nu online via www.ribsenblues.nl

Voor een verhaal voor morgen zijn we op zoek naar een uitzinnige The Beach Boys-fan. Dus bent u of kent u een groot fan van de Beach Boys? Mail dan de redactie.

  1. Raalter kunstenaar brengt boekje over Henkie Fluit

    Raalter kunstenaar brengt boekje over Henkie Fluit

    De Raalter kunstenaar Bram de Krosse heeft zaterdagmiddag op Pedro Pico Pop een bijzonder boekje opengedaan over ‘Henkie Fluit’, een bankhanger eerste klas die alleen maar goedkoop bier drinkt en chips vreet. Bram begon het verhaal twee jaar geleden in een speciaal hiervoor gekocht boekje met een introductie van 'Henkie' en twee tekeningen van het fictieve heerschap, met kwijnende haardos en groeiende bierbuik. Het vormde de start van een verhaalestafette, waarbij pen, penceel en potlood werden doorgegeven aan zestien andere kunstenaars. Zij borduurden voort op het verhaal en maakten er ook allemaal één of meer kunstwerkjes op A5-formaat bij. 

Salland