Bij een ongeluk op de N332 bij Heeten viel afgelopen week 1 dode.
Volledig scherm
Bij een ongeluk op de N332 bij Heeten viel afgelopen week 1 dode. © Ronald Hissink

Video | Dodelijk ongeval op N332 tussen Heeten en Raalte: weg is afgesloten

HEETEN - Op de Heetenseweg zijn dinsdagochtend een personenauto en een vrachtwagen frontaal op elkaar gebotst. De bestuurder van de personenauto kwam daarbij om het leven. De N332 tussen Heeten en Raalte is afgesloten vanwege het ongeval.

De personenauto belandde na het ongeluk op de kop op het fietspad naast de weg en vloog in brand. De automobilist overleefde het ongeluk niet.

De vrachtwagen was geladen met koeien. De trekker van de wagen is gekanteld en aan de rechterkant van de weg in de greppel beland. De koeien worden op dit moment overgeladen naar een andere vrachtwagen.

De weg ligt bezaaid met brokstukken van het ongeluk. De verwachting is dat de weg nog enkele uren afgesloten zal blijven, meldt een verslaggever ter plaatse.

  1. Hoogste punt Raalter sportcomplex bereikt

    Hoogste punt Raalter sportcomplex bereikt

    De bouw van het nieuwe sportcomplex op het Raalter sportpark Tijenraan vordert gestaag. De staalconstructie van Nieuw-Tijenraan heeft inmiddels het hoogste punt bereikt, dus de bouwvakkers van de firma Vaessen hebben al fier een vlag laten wapperen. Maandagmiddag wordt het hoogste punt gevierd met genodigden en wordt de vlag officieel gehesen. De bouw van de twee sporthallen en overdekt zwembad ligt nog altijd op schema voor de ingebruikname in de komende kerstvakantie.

Salland