Bij een ongeluk op de N332 bij Heeten viel afgelopen week 1 dode.
Volledig scherm
Bij een ongeluk op de N332 bij Heeten viel afgelopen week 1 dode. © Ronald Hissink

Vrouw (71) uit Nieuw Heeten slachtoffer ongeval

HEETEN - Een 71-jarige vrouw uit Nieuw Heeten is dinsdagochtend om het leven gekomen bij de frontale botsing tussen een auto en een vrachtwagen op de Heetenseweg. Dat heeft de politie woensdag bekendgemaakt.

De vrachtwagenchauffeur, een 28-jarige man uit Nieuwleusen, reed rond kwart over tien op de Heetenseweg in de richting van Heeten. Vermoedelijk is de auto door een onbekende oorzaak op zijn weghelft terechtgekomen. De auto raakte de vrachtwagen, vloog daarna over de kop en vatte vervolgens vlam. In de auto zat alleen de 71-jarige vrouw. Hulp aan het slachtoffer mocht niet meer baten. De vracht­wagen­chauffeur bleef ongedeerd.

  1. Hoogste punt Raalter sportcomplex bereikt

    Hoogste punt Raalter sportcomplex bereikt

    De bouw van het nieuwe sportcomplex op het Raalter sportpark Tijenraan vordert gestaag. De staalconstructie van Nieuw-Tijenraan heeft inmiddels het hoogste punt bereikt, dus de bouwvakkers van de firma Vaessen hebben al fier een vlag laten wapperen. Maandagmiddag wordt het hoogste punt gevierd met genodigden en wordt de vlag officieel gehesen. De bouw van de twee sporthallen en overdekt zwembad ligt nog altijd op schema voor de ingebruikname in de komende kerstvakantie.

Salland