Volledig scherm
Tim Knol

Zanger Tim Knol geeft miniconcert bij Raalter kringloopwinkel 2Switch

RAALTE - Singer-songwriter Tim Knol, die vrijdag twee optredens in het HOFtheater verzorgt, geeft vrijdagmiddag rond 14.00 uur een mini-concert in de kringloopwinkel 2Switch aan de Heesweg 22 in Raalte.

Tim Knol is naast muzikant ook een fervent verzamelaar van singletjes, fotocamera's, gitaren en bijzondere instrumenten.

Om zijn verzameling mogelijk uit te breiden bezoekt hij graag de lokale kringloopwinkel in de plaats waar hij optreedt, op jacht naar bijzondere dingen voor zijn collectie. Speciaal voor Raalte speelt hij tijdens zijn bezoek aan de kringloopwinkel aan de Heesweg ook een aantal liedjes. Het zal gaan om een een mini-concert van zo'n 15 minuten. Dit optreden is gratis toegankelijk. Overigens is na afloop van zijn show 's avonds in het Hoftheater ook nog live-muziek te horen van de Raalter singer-songwriter Rosalie Meijer.

  1. Raalter kunstenaar brengt boekje over Henkie Fluit

    Raalter kunstenaar brengt boekje over Henkie Fluit

    De Raalter kunstenaar Bram de Krosse heeft zaterdagmiddag op Pedro Pico Pop een bijzonder boekje opengedaan over ‘Henkie Fluit’, een bankhanger eerste klas die alleen maar goedkoop bier drinkt en chips vreet. Bram begon het verhaal twee jaar geleden in een speciaal hiervoor gekocht boekje met een introductie van 'Henkie' en twee tekeningen van het fictieve heerschap, met kwijnende haardos en groeiende bierbuik. Het vormde de start van een verhaalestafette, waarbij pen, penceel en potlood werden doorgegeven aan zestien andere kunstenaars. Zij borduurden voort op het verhaal en maakten er ook allemaal één of meer kunstwerkjes op A5-formaat bij. 

Salland