Een brommobiel en een Renault Twingo zijn op elkaar gebotst
Volledig scherm
Een brommobiel en een Renault Twingo zijn op elkaar gebotst © Martin Vink

Zwaargewonde bij ongeluk in Raalte

RAALTE - Op de Kaagstraat zijn donderdagochtend rond half acht een auto en een brommobiel op elkaar gebotst. De bestuurder van de brommobiel raakte buiten bewustzijn en is ernstig gewond naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de personenauto kwam met de schrik vrij.

Traumahelikopter
Vermoedelijk is de brommobiel in een slip geraakt. Eerst werd een traumahelikopter opgeroepen, deze is later geannuleerd. De 41-jarige man kwam met een 45-kilometer wagentje uit de richting van het centrum. Vermoedelijk is hij in een slip geraakt nadat hij een stoeprandje had geraakt. De brommobiel is daarna tegen een Renault Twingo gebotst.

Het overige verkeer werd over een rijbaan geleid. Beide auto's zijn afgevoerd.

De bestuurder van de brommobiel is zwaargewond.
Volledig scherm
De bestuurder van de brommobiel is zwaargewond. © News United / Leo van 't Hul
  1. Raalter knooppunt Bos bijna hamerstuk bij de Staten

    Raalter knooppunt Bos bijna hamerstuk bij de Staten

    De reconstructie van het Raalter kruispunt Bos is woensdagavond bijna als hamerstuk doorgeschoven naar de agenda van Provinciale Staten voor 12 april. Alle fracties zijn het in grote lijnen eens met het voorstel om 33 miljoen euro te investeren in het ongelijkvloers maken van 'knooppunt Raalte', waar de provinciale weg N348 de spoorlijn Zwolle-Almelo en rijksweg N35 kruist. De totale investering kost 50 miljoen, waarvan het Rijk na lang Overijssels lobbyen maximaal 12,5 miljoen euro meebetaalt en de gemeente Raalte 4,5 miljoen.

Salland