article
1.6591088
APELDOORN - De echte pastaliefhebber kan vanaf december behalve de pastafiets op locatie bestellen, ook verse pasta halen in een heuse 'Pastazaak'.
Pastafiets Apeldoorn breidt uit met Pastazaak
APELDOORN - De echte pastaliefhebber kan vanaf december behalve de pastafiets op locatie bestellen, ook verse pasta halen in een heuse 'Pastazaak'.
http://www.destentor.nl/regio/apeldoorn/pastafiets-apeldoorn-breidt-uit-met-pastazaak-1.6591088
2016-10-31T05:17:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6591089.1477844502!image/image-6591089.JPG
Apeldoorn,Economie,Pastazaak,Catering,Pastafiets,top,hermes
Apeldoorn
Home / Regio / Apeldoorn / Pastafiets Apeldoorn breidt uit met Pastazaak

Pastafiets Apeldoorn breidt uit met Pastazaak

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Nathalie Derksen in haar nieuwe zaak.
      Fotograaf
    APELDOORN - De echte pastaliefhebber kan vanaf december behalve de pastafiets op locatie bestellen, ook verse pasta halen in een heuse 'Pastazaak'.

    Het stel Steffen Hummel (31) en Nathalie Dirksen (28) heeft sinds het voorjaar van 2015 een pastafiets, waarmee ze op locatie op feesten en partijen pasta kwamen bereiden, en zijn momenteel bezig met klussen in het pand aan de Asselsestraat 130a, op de hoek naast kledingreparatie de Schaar, waar ze een winkel vol met pasta starten.

    Droom
    Stiekem was het vanaf het begin al een droom van ze, om uit te breiden met een winkel. ,,Maar dat het allemaal zo snel zou gaan, dat hadden we niet verwacht, we zijn pas iets meer dan een jaar bezig'', concludeert Nathalie. ,,Het gaat eigenlijk zo goed dat we sinds een tijdje hebben uitgebreid met catering. Dat betekent dat we dus niet altijd met de pastafiets komen, maar dat we daarnaast hele buffetten verzorgen. Je merkt toch dat het 'iets anders is dan anders'. Mensen zijn altijd verbaasd dat we alles vers bereiden, ik denk dat het mede daardoor zo'n succes is.''

    December
    Behalve verse pasta verkopen in de winkel, zijn ze nog meer van plan. ,,We blijven uiteraard doorgaan met het verzorgen van catering en we gaan daarnaast ook workshops geven.'' Voorlopig is het plan om niet elke dag open te zijn. Nathalie: ,,We beginnen met woensdag tot en met zaterdag. Op de doordeweekse dagen zijn we dan open vanaf vier uur 's middags. Op zaterdag zijn we dan de hele dag open. Het plan is om op vrijdag 2 december voor het publiek open te gaan.