article
1.6174347
DEVENTER - Go Ahead Eagles werkt de komende weken onder leiding van architect Martin Kleine Schaars op diverse fronten verder aan de verdere verfraaiing van De Adelaarshorst en kantorengebouw Larenstein naast het stadion.
GA Eagles verfraait komende weken Adelaarshorst verder
DEVENTER - Go Ahead Eagles werkt de komende weken onder leiding van architect Martin Kleine Schaars op diverse fronten verder aan de verdere verfraaiing van De Adelaarshorst en kantorengebouw Larenstein naast het stadion.
http://www.destentor.nl/regio/deventer/ga-eagles-verfraait-komende-weken-adelaarshorst-verder-1.6174347
2016-07-07T11:19:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6034503.1467891885!image/image-6034503.JPG
Deventer,GA Eagles,adelaarshorst,ga eagles,vetkampstraat,top,hermes
Deventer
Home / Regio / Deventer / GA Eagles verfraait komende weken Adelaarshorst verder

GA Eagles verfraait komende weken Adelaarshorst verder

Foto's
1
Reacties
Reageer
  DEVENTER - Go Ahead Eagles werkt de komende weken onder leiding van architect Martin Kleine Schaars op diverse fronten verder aan de verdere verfraaiing van De Adelaarshorst en kantorengebouw Larenstein naast het stadion. 

  Eind mei honoreerde de provincie Overijssel een subsidieverzoek voor het restaureren van de stadionmuur aan de Vetkampstraat. GA Eagles ontving een ton uit Zwolle, terwijl eerder 20.000 euro bijeengebracht is door de Actie Stadionmuur, waarbij supporters van Go Ahead Eagles fictieve stenen van de muur konden kopen.

  De restauratie, die door Janssen de Jong Bouw, wordt uitgevoerd, begint volgende week. Eind augustus zijn de werkzaamheden aan de stadionmuur afgerond.

  Vitrines
  De vijf kassahokjes in de muur worden omgebouwd tot vitrines, die ingericht zullen worden voor onder meer archeologie, Stichting Niet Te Kraken, clubactiviteiten en de supportersvereniging van Go Ahead Eagles.

  Ook de Fan Shop ondergaat de komende periode een facelift en wordt veranderd in een heuse Fan Store, die vier keer zo groot zal zijn. Behalve een groter assortiment en meer ruimte, komt de kaartverkoop in de Fan Store, een wens die de eredivisieclub al langer koesterde.

  Fanartikelen
  Tijdens de verbouwing blijft het mogelijk om fanartikelen aan te schaffen. Van 25 juli tot 29 augustus zal de Fan Shop tijdelijk zijn ingericht als Outlet Store.

  Rond de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade (zondag 11 september) zal de nieuwe Fan Store officieel worden geopend.

  Binnenkort zal ook de naam van 'De Adelaarshorst' in grote letters op de achterzijde van de nieuwe Leo Halle-tribune te lezen zijn. De letters worden aangeboden door Richard Ackerstaff van Service Glasherstel OverGelder BV en sieren vóór 31 juli het stadion.

  Regendoeken
  Aan de binnenzijde van De Adelaarshorst worden de dakspanten voorzien van regendoeken.

  Paul Hardonk Bouw zal voor gebouw Larenstein een nieuwe entree realiseren aan de kant van het stadionplein, die tevens dienst zal doen als ingang naar de Fan Store.

  Verf
  De nieuwe entree zal vóór 31 juli gereed zijn. Verder zal de buitenkant van gebouw Larenstein van een likje verf worden voorzien.

  Vorige zomer bouwde GA Eagles twee nieuwe tribunes.