article
1.6485775
DEVENTER - Het televisieprogramma Joris' Kerstboom komt in december voor het eerst naar Deventer. Dat maakte de KRO-NCRV bekend.
Joris' Kerstboom komt naar naar Deventer
DEVENTER - Het televisieprogramma Joris' Kerstboom komt in december voor het eerst naar Deventer. Dat maakte de KRO-NCRV bekend.
http://www.destentor.nl/regio/deventer/joris-kerstboom-komt-naar-naar-deventer-1.6485775
2016-10-03T14:05:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6485843.1475503346!image/image-6485843.jpg
Deventer,Cultuur, kunst en recreatie,Evenement,Kerst,Sociaal en maatschappij,joris linssen,top
Deventer
Home / Regio / Deventer / Joris' Kerstboom komt naar naar Deventer

Joris' Kerstboom komt naar naar Deventer

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Joris' Kerstboom komt naar Deventer.
   Fotograaf
  DEVENTER - Het televisieprogramma Joris' Kerstboom komt in december voor het eerst naar Deventer. Dat maakte de KRO-NCRV bekend.

  Mensen kunnen op zaterdag 17 december een foto in de grote kerstboom hangen met een antwoord op de vraag 'Aan wie denk jij met kerst?'. De kerstboom staat dan tijdens het jaarlijkse Dickens Festijn op de Brink voor het monumentale Waaggebouw. Presentator Joris Linssen spreekt dan met hen over de reden van hun komst en hoort de bijzondere en indrukwekkende verhalen van de deelnemers.

  Primeur voor Leiden
  Naast Deventer doet het het televisieprogramma ook het traditionele 's-Hertogenbosch en Leiden aan. Leiden wordt net als Deventer ook voor het eerst bezocht. Joris Linssen: ,,Ik ben erg trots dat we dit jaar in drie steden staan met Joris’ Kerstboom. In ‘s-Hertogenbosch is het al een echte traditie. Het zou geweldig zijn als we dat ook in Leiden en Deventer voor elkaar krijgen. En wie weet misschien wel in heel Nederland!''

  Het programma Joris’ Kerstboom wordt vervolgens op 26 december rond 21.10 uur uitgezonden op NPO 2.