article
1.6204729
BIDDINGHUIZEN - Voor mensen die iets met tractors hebben moet dit het paradijs zijn: het nieuwe TREKKER-Festival dat op 10 september plaatsvindt in Biddinghuizen.
Nieuw tractorfestival naast Walibi
BIDDINGHUIZEN - Voor mensen die iets met tractors hebben moet dit het paradijs zijn: het nieuwe TREKKER-Festival dat op 10 september plaatsvindt in Biddinghuizen.
http://www.destentor.nl/regio/dronten/nieuw-tractorfestival-naast-walibi-1.6204729
2016-07-19T13:27:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6177690.1468936976!image/image-6177690.JPG
Biddinghuizen,Cultuur, kunst en recreatie,Landschap,Agro Techniek Holland,tractors,Walibi Holland,top,hermes
Dronten
Home / Regio / Dronten / Nieuw tractorfestival naast Walibi

Nieuw tractorfestival naast Walibi

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Game of Thrones in Noord-Ierland
   Titel
   Game of Thrones in Noord-Ierland
   Fotograaf
   Locatie
   Dark Hedges, Ballymoney, Noord Ierland
  BIDDINGHUIZEN - Voor mensen die iets met tractors hebben moet dit het paradijs zijn: het nieuwe TREKKER-Festival dat op 10 september plaatsvindt in Biddinghuizen.

  Op het evenemententerrein naast Walibi Holland zullen tractors in alle soort en maten te bewonderen zijn, van antieke modellen tot de allernieuwste. Ook zijn er schaalmodellen, robot's en andere nieuwigheden aanwezig. Het festival, op touw gezet door vakblad Trekker, vindt plaats op de laatste dag van de grote mechanisatiebeurs Agro Techniek Holland (7 tot en met 10 september), maar beide evenementen hebben een eigen ingang.

  Wie een testrit wil maken in een gloednieuwe tractor, kan z'n gang gaan op het festival. Wie graag zijn tractor laat zien aan een groot publiek, wordt uitgenodigd om 'm mee te nemen. Een verrassing is nog de introductie van een nieuw 'spektakel'. Vergelijkbaar met tractorpulling, kondigt de organisatie aan. Verder zijn er workshops en muziek.

  Kaarten kosten 17 euro voor volwassen en 10 euro voor 6- tot en met 12-jarigen. De rest mag gratis naar binnen.