article
1.6287784
ELBURG - G.S. (43) uit Elburg is vermist. Maandagochtend om half acht meldde hij zich bij de fysiotherapeut, daar is hij om acht uur weer weggefietst en sindsdien is er geen spoor meer van hem. Zijn vrouw is ten einde raad.
Elburger vermist
ELBURG - G.S. (43) uit Elburg is vermist. Maandagochtend om half acht meldde hij zich bij de fysiotherapeut, daar is hij om acht uur weer weggefietst en sindsdien is er geen spoor meer van hem. Zijn vrouw is ten einde raad.
http://www.destentor.nl/regio/elburg/elburger-vermist-1.6287784
2016-08-23T14:31:33+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6287919.1472636069!image/image-6287919.JPG
Elburg,Sociaal en maatschappij,Elburger Gert Speldekamp vermist,top,hermes
Elburg
Home / Regio / Elburg / Elburger vermist

Elburger vermist

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De fiets waarmee G.S. is vertrokken.
  ELBURG -  G.S. (43)  uit Elburg is vermist. Maandagochtend om half acht meldde hij zich bij de fysiotherapeut, daar is hij om acht uur weer weggefietst en sindsdien is er geen spoor meer van hem. Zijn vrouw is ten einde raad.

  Samen met de moeder van G. zit zij in hun huis te wachten op wat komen gaat. "We vrezen het ergste'', zegt zij. "Ik kwam gisteravond thuis om zes uur en toen zag ik zijn bus staan. Dat leek me al vroeg. Daarna vond ik zijn broodtrommel in de schuur, nog vol. Ik had er geen goed gevoel bij. Ik ben hem gaan bellen en ook daar kreeg ik geen gehoor. De telefoon stond uit of was leeg. Je gaat vrienden en kennissen bellen, niemand wist iets.''

  Fiets
  De politie is ingeschakeld en maakt er werk van. "Ze zijn hier vandaag al vier keer geweest en zelfs zijn computers zijn meegenomen.'' aldus J.S.. Er was volgens haar geen enkele aanleiding: "Het is een fijne man, altijd hard werken en serieus. Wil alles hartstikke goed doen. Een lieve man'', zegt ze. S. is met zijn fiets vertrokken, "Dat is ook zo gek, hij fietste nooit. Als hij ging fietsen dan fietste hij naar de Herberg voor een ijsje en dat was het.''

  Ibiza
  Een paar weken geleden waren G. en J. S. op Ibiza. Op 12 augustus plaatste G. foto's van zijn vakantie en de tekst: '14 dagen Ibiza, aan alles komt een einde...' Zijn vrouw zegt hierover: "We hebben een leuke vakantie gehad, er is niks voorgevallen.'' J.S. hoopt dat iemand iets gezien of gehoord heeft.

  In de buurt waar het echtpaar woont staan de mensen op straat, de een na de ander loopt even langs voor een enkel woord of een knuffel. Maar overheerst de onzekerheid.