article
1.6402731
EPE - Epenaar Patrick van Looy gaat beginnen met een nieuw muzikaal initiatief in Epe: Groove Town. Groove Town is een open podium in restaurant De Middenstip voor muzikanten uit Epe en omgeving.
Groove Town ziet levenslicht in Epe
EPE - Epenaar Patrick van Looy gaat beginnen met een nieuw muzikaal initiatief in Epe: Groove Town. Groove Town is een open podium in restaurant De Middenstip voor muzikanten uit Epe en omgeving.
http://www.destentor.nl/regio/epe/groove-town-ziet-levenslicht-in-epe-1.6402731
2016-09-16T16:00:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.5871373.1459270831!image/image-5871373.jpg
Epe,Sociaal en maatschappij,open podium,de Middenstip,muzikanten,Groove Town,top,hermes
Epe
Home / Regio / Epe / Groove Town ziet levenslicht in Epe

Groove Town ziet levenslicht in Epe

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  EPE - Epenaar Patrick van Looy gaat beginnen met een nieuw muzikaal initiatief in Epe: Groove Town. Groove Town is een open podium in restaurant De Middenstip voor muzikanten uit Epe en omgeving.

  Iedereen kan zich melden tijdens jamsessies op avonden die bij benadering eens per twee maanden zullen worden gehouden. 'Jong of oud, beginner of gevorderde, bespeler van een instrument of vocalist, stap op het podium en speel of zing mee', melden de organisatoren in een persbericht.

  De eerste open jamsessie zal worden gehouden op zaterdagavond 22 oktober. Bezoekers zijn uiteraard ook van harte welkom om bij een hapje en/of een drankje de prestaties van de muzikanten aan te horen en te bekijken.

  Lokale muzikanten verbinden
  Patrick van Looy, tevens pr-man van de Stichting Epop, is de bedenker van Groove Town. Hij wil met het concept de lokale muzikanten verbinden en muzikaal talent ondersteunen door een platform te creëren waar zij elkaar kunnen ontmoeten. Door in de toekomst ook verschillende evementen te gaan organiseren hoopt Van Looy het gemis van een lokaal poppodium in Epe op te vangen.

  Uitbouwen
  Groove Town zal in eerste instantie jamsessies inhouden. Later hoopt Van Looy het concept uit te bouwen met bijvoorbeeld clinics van bekende artiesten en wellicht krijgen lokale bands/artiesten in de Middenstip later een podium voor optredens. Van Looy maakte zijn plannen met Groove Town vrijdag voor het eerst wereldkundig tijdens de officiële opening van de kookstudio Foodlovers bij De Middenstip in Epe.