article
1.6594234
EPE - Soms kun je je als kijker afvragen wat winnaars ook nog eens met een vette geldprijs moeten. Maar in Epe leken de tonnen - en de tienduizenden - euro’s zondagavond niet beter terecht te kunnen komen.
Miljoenenjacht winnaars in Epe: Geld is lekker, maar maakt niet gelukkiger
EPE - Soms kun je je als kijker afvragen wat winnaars ook nog eens met een vette geldprijs moeten. Maar in Epe leken de tonnen - en de tienduizenden - euro’s zondagavond niet beter terecht te kunnen komen.
http://www.destentor.nl/regio/epe/miljoenenjacht-winnaars-in-epe-geld-is-lekker-maar-maakt-niet-gelukkiger-1.6594234
2016-10-31T13:41:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6594357.1477921957!image/image-6594357.JPG
Epe,miljoenenjacht,loterij,top
Epe
Home / Regio / Epe / Miljoenenjacht winnaars in Epe: Geld is lekker, maar maakt niet gelukkiger

Miljoenenjacht winnaars in Epe: Geld is lekker, maar maakt niet gelukkiger

Foto's
2
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  • Afbeelding
   Beschrijving
   ANP KIPPA
  EPE - Soms kun je je als kijker afvragen wat winnaars ook nog eens met een vette geldprijs moeten. Maar in Epe leken de tonnen - en de tienduizenden - euro’s zondagavond niet beter terecht te kunnen komen.
  Het echtpaar Kooiman won als thuiswinnaars, net als de studiokandidaat die de koffertjes opende, 301.000 euro. „Onwezenlijk, onwerkelijk. Van het ene op het andere moment zit je in een mallemolen, een gekkenhuis.”
   
  Ontzorgen
  „Maar”, bezweert Richard, „we waren al gelukkig en zijn nu niet ineens nog gelukkiger.” Richard lijdt aan een zeldzame spierziekte.  ,,Door de ziekte maken we extra kosten. Een traplift in huis, laatst hebben we gekeken naar een elektrische rolstoel. Door zo’n rolstoel kan ik langer zelf dingen doen. Dat is prettig. Het gewonnen bedrag ontzorgt.” 
   
  Echter, Lammy en Richard denken wel degelijk ook aan iets ‘ontspannends’ om met het gewonnen bedrag te gaan doen. Het geld gaat niet louter naar praktische doeleinden. Met zoon Ruben en dochter Eline willen de Epenaren een reis naar Canada maken. 
   
  Straatprijs
  Een paar huizen verderop kunnen ook Natascha (37) en Wouter (36) Lamberink hun geluk niet op. Zij spelen met drie loten mee in de Postcodeloterij en wonnen daardoor driemaal 16.500 euro als Straatprijs. Met kind nummer zeven in april op komst, een welkom bedrag. „We zeggen altijd tegen elkaar dat het zo leuk zou zijn als we eens duizend euro zouden winnen. Door dit bedrag, zijn we sinds zondagavond helemaal van slag”, zegt Natascha. 
   
  Natascha vertelt dat ze het geld ontzettend goed kunnen gebruiken. „Wouter is zijn baan een tijd geleden kwijtgeraakt. Vaak vragen we ons af hoe we financieel nog moeten rondkomen. Op vakantie gaan we al nooit meer, extraatjes zijn uit den boze voor de kinderen.” Wat de Lamberinks met het geld gaan doen? „Och, eindelijk een keer weer met z’n allen op vakantie. Allemaal samen vrij, in twee huisjes. Heerlijk”, ziet Natascha het al bijna voor zich.