article
1.6241686
VAASSEN - Niet alleen voetbalclub KCVO in Vaassen is eind juli gedupeerd geraakt door inbrekers.
Ook kantine SV Vaassen had inbrekers op bezoek
VAASSEN - Niet alleen voetbalclub KCVO in Vaassen is eind juli gedupeerd geraakt door inbrekers.
http://www.destentor.nl/regio/epe/ook-kantine-sv-vaassen-had-inbrekers-op-bezoek-1.6241686
2016-08-04T09:24:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6241047.1470281829!image/image-6241047.jpg
Vaassen,Sport,Recht, misdaad en 112,Sociaal en maatschappij,Sportvereniging ST,inbraak,kantine,cameratoezicht,alarminstallatie,SV Vaassen,26 juli,top,hermes
Epe
Home / Regio / Epe / Ook kantine SV Vaassen had inbrekers op bezoek

Ook kantine SV Vaassen had inbrekers op bezoek

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   ANP XTRA
  VAASSEN - Niet alleen voetbalclub KCVO in Vaassen is eind juli gedupeerd geraakt door inbrekers.

  Ook SV Vaassen had, op dinsdagavond 26 juli, ongenode gasten over de vloer.

  Voor zover de club heeft kunnen nagaan, is er bij de inbraak in de kantine van SV Vaassen niets gestolen. Wel hebben de criminelen voor enkele duizenden euro's schade aangericht.

  Vrijwilligers

  Voorzitter Ben Meuleman van SV Vaassen baalt flink van de inbraak. ,,We proberen alles bij onze club voor iedereen op rolletjes te laten verlopen. Werk dat allemaal door goedwillende vrijwilligers wordt gedaan. Niemand zit op dit soort praktijken te wachten, zeker niet in deze zomermaanden, als de inspanningen voor de clubmensen ook juist even op een lager pitje staan. Nu moet er weer aangifte worden gedaan, rommel moet opgeruimd, dingen moeten hersteld worden. Nergens goed voor, helemaal niet als je weet dat in onze kantine eigenlijk helemaal niets van waarde te halen valt voor inbrekers. Misschien zijn er bij ons, net als bij KCVO, ook hooguit wat flessen drank verdwenen. Maar dat kunnen we nu niet meer inschatten."

  De inbrekers kwamen de kantine van Vaassen binnen via het balkon. Een dubbele deur, met veel glaswerk, werd geforceerd. Meuleman: ,,Deuren die allemaal ontzet zijn en nu dus weer vervangen moeten worden. Het alarm is wel afgegaan, maar op het moment dat er iemand ter plaatse kwam, waren de boosdoeners natuurlijk alweer gevlogen. We gaan dan ook zeker nadenken om naast het alarm extra maatregelen te treffen. Misschien moeten we maar eens met mensen van KCVO om de tafel om in gezamenlijkheid bijvoorbeeld een vorm van camerabewaking aan te schaffen."