article
1.6132338
EPE – Zo'n 3 jaar na de opening stroomt het retailpark De Poort van Epe aan de Meent vol.
Retailpark Poort Epe stroomt vol
EPE – Zo'n 3 jaar na de opening stroomt het retailpark De Poort van Epe aan de Meent vol.
http://www.destentor.nl/regio/epe/retailpark-poort-epe-stroomt-vol-1.6132338
2016-06-24T05:00:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.1796731.1369659853!image/image-1796731.JPG
Epe,Bouw en wonen,Verkeer en vervoer,Milieu en grondstoffen,Sociaal en maatschappij,Huishouding en verzorging,Retailpark,De Meent,Wasstraat,top,hermes
Epe
Home / Regio / Epe / Retailpark Poort Epe stroomt vol

Retailpark Poort Epe stroomt vol

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   foto Cees Baars
  EPE – Zo'n 3 jaar na de opening stroomt het retailpark De Poort van Epe aan de Meent vol.

  Het laatste beschikbare perceel is uitgegeven aan Eper ondernemer Dennis Gezel. Hij wil daar een ultra moderne en de ultieme wasstraat beginnen. De werkzaamheden starten waarschijnlijk na de bouwvakvakantie. In het voorjaar van 2017 moet een en ander gereed zijn.

  Winkelcentrum op zich
  Het retailpark is in het leven geroepen voor de 'grotere' winkelbedrijven en vormt een winkelcentrum op zich. Belangrijkste 'trekker' is de Gamma. Jysk en Leen Bakker zijn de andere bedrijven. Groenrijk behoorde eveneens tot de nieuwvestigingen, maar dit bedrijf heeft het niet gered en is enkele maanden geleden opgedoekt. Eethuisje Eekterzicht ligt in het middelpunt van het ovalen centrum.

  Goede aanvulling
  Volgens diverse betrokkenen kan de wasstraat van Epenaar Gezel een hele goede aanvulling betekenen voor het huidige assortiment aan ondernemingen. ,,We hebben al kennisgemaakt met de andere bedrijven en die hebben enthousiast gereageerd. Het retailpark nadert nu voltooiing en daar is iedereen blij mee'', aldus Gezel.

  1850 vierkante meter
  De 35-jarige Epenaar investeert miljoenen in een groots opgezet bedrijfspand van 1850 vierkante meter waarin heel veel verschillende activiteiten onderdak moeten vinden. Eén van de onderdelen is een volautomatische wasstraat voor auto's. ,,Maar er komt ook wasgelegenheid voor honden en twee grote speciale wasmachines voor (paarden)dekens, dekbedden enzovoorts. Bovendien combineren we het met een uitdeukservice voor auto's, restyling van auto's, stofzuigerafdeling, kinderspeelplaats en een vip-ruimte. Zie het maar als een enorme beautysalon voor auto's. Oudere mensen kunnen via een vip-behandeling gewoon even gaan zitten en na korte tijd hun auto schoon en wanneer nodig zonder deukjes ophalen en wegrijden. Kinderen en kleinkinderen kunnen zich ondertussen vermaken in een speelruimte'', somt Gezel op. Het zelf wassen en schoonmaken van de auto's is eveneens mogelijk.

  Uniek concept
  De Epenaar spreekt van een uniek concept waarbij diverse ideeën zijn gecombineerd en ten dele ook uit Amerika zijn overgenomen. ,,Dit vindt je nergens in Gelderland en we hebben er alle vertrouwen in'', aldus Gezel.