article
1.6144133
EPE- De organisatie van Epop Festival heeft opnieuw twee namen van bands bekendgemaakt die op zaterdag 3 september naar het openlucht muziekfestival in Epe komen.
Tracey Silhouette en Backgammon op Epop Festival in Epe
EPE- De organisatie van Epop Festival heeft opnieuw twee namen van bands bekendgemaakt die op zaterdag 3 september naar het openlucht muziekfestival in Epe komen.
http://www.destentor.nl/regio/epe/tracey-silhouette-en-backgammon-op-epop-festival-in-epe-1.6144133
2016-06-28T05:00:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6146301.1467091420!image/image-6146301.jpg
Epe,Cultuur, kunst en recreatie,Epop Festival,3 september,Backgammon,Tracey Silhouette,top,hermes
Epe
Home / Regio / Epe / Tracey Silhouette en Backgammon op Epop Festival in Epe

Tracey Silhouette en Backgammon op Epop Festival in Epe

Videos
2
Reacties
Reageer
  EPE-  De organisatie van Epop Festival heeft opnieuw twee namen van bands bekendgemaakt die op zaterdag 3 september naar het openlucht muziekfestival in Epe komen.

  Met Tracey Silhouette en Backgammon staat de teller voor Epop 2016 inmiddels op zes.

  Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Indian Askin, Maask en Parallel Lines waren al vastgelegd. Backgammon en Tracey Silhoutte zijn daar nu aan toegevoegd.

  Ermelo
  Backgammon is een viermansformatie uit Ermelo. De broers Thijs en Pim van der Meulen vormen de band met Hugo van Dam en Maarten Hoekstra. Het kwartet maakt luisterrock die doet denken aan klassiekers van Neil Young en Tom Petty. Backgammon stond al tijdens de finale van De Grote Prijs van Nederland in de grote zaal van Paradiso en werd al uitgeroepen tot Hollandse Nieuwe. Bovendien toerde de band als door door Nederland, Engeland en België en bracht Backgammon ook al EP's uit. Nu werkt de formatie hard aan een eigen album.

  Tracey Silhouette presenteerde vorig jaar een eigen EP in een uitverkocht Hedon in Zwolle. Dit jaar de band van Hedon een 'Hedon Beurs' om een volgende stap te maken. Met die beurs kan Tracey Silhouette onder meer een single opnemen en spelen op het Bevrijdingsfestival Overijssel.

  De indie-, pop- en folkmuziek van Tracey Silhouette, een vijfmansformatie, leent zich ook uitstekend vooor kleine intieme settings, wat verklaart waarom de band zelfs ook al een huismakertour maakte.