article
1.6317378
HARDENBERG - Marc Nij Bijvank uit Nijverdal is vanaf 1 november de nieuwe directeur van het Vechtdal College in Hardenberg.
Marc Nij Bijvank keert terug bij het Vechtdal College
HARDENBERG - Marc Nij Bijvank uit Nijverdal is vanaf 1 november de nieuwe directeur van het Vechtdal College in Hardenberg.
http://www.destentor.nl/regio/hardenberg/marc-nij-bijvank-keert-terug-bij-het-vechtdal-college-1.6317378
2016-08-31T05:00:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6319911.1472583699!image/image-6319911.JPG
Hardenberg,Onderwijs en wetenschap,Landstede,Vectdal College,Directeur,hermes
Hardenberg
Home / Regio / Hardenberg / Marc Nij Bijvank keert terug bij het Vechtdal College

Marc Nij Bijvank keert terug bij het Vechtdal College

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Marc Nij Bijvank, vanaf 1 november de nieuwe directeur van het Vechtdal College in Hardenberg.
   Fotograaf
  HARDENBERG -  Marc Nij Bijvank uit Nijverdal is vanaf 1 november de nieuwe directeur van het Vechtdal College in Hardenberg.

  Daarmee keert hij terug bij de school waar hij van 2001 tot 2009 werkzaam was. Eerst twee jaar als docent consumptieve techniek en daarna als teamleider in de bovenbouw van het vmbo. Vervolgens werd Nij Bijvank directeur van het Twents Carmel College in Losser en sinds 2014 bekleedt hij dezelfde funtie bij het AOC Oost in Enschede.

  Voorgangers
  Marc Nij Bijvank is de opvolger van Cleo Rijgersberg, die slechts een jaar deel uitmaakte van het toen nog tweehoofdige directieteam, maar de kar niet alleen wilde trekken en daarom vertrok na het schooljaar. De andere directeur, Wim Boersma, maakte dit voorjaar al bekend na bijna een kwart eeuw weg te gaan. Hij is na de reorganisatie bij onderwijsorganisatie Landstede, waaronder het Vechtdal College bestuurlijk valt, sinds 1 augustus de nieuwe directeur bedrijfsvoering van het ook tot Landstede behorende ROC Menso Alting in Zwolle.