article
1.6506103
ENS - Een lesauto en een andere personenauto kwamen zaterdagmiddag hard met elkaar in botsing in het buitengebied van Ens, gemeente Noordoostpolder.
Lesauto zwaar beschadigd na aanrijding bij Ens
ENS - Een lesauto en een andere personenauto kwamen zaterdagmiddag hard met elkaar in botsing in het buitengebied van Ens, gemeente Noordoostpolder.
http://www.destentor.nl/regio/noordoostpolder/lesauto-zwaar-beschadigd-na-aanrijding-bij-ens-1.6506103
2016-10-08T12:40:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6506168.1475930268!image/image-6506168.jpg
Ens,Recht, misdaad en 112,lesauto,aanrijding,top
Noordoostpolder
Home / Regio / Noordoostpolder / Lesauto zwaar beschadigd na aanrijding bij Ens

Lesauto zwaar beschadigd na aanrijding bij Ens

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Lesauto zwaar beschadigd na aanrijding bij Ens
   Fotograaf
  ENS - Een lesauto en een andere personenauto kwamen zaterdagmiddag hard met elkaar in botsing in het buitengebied van Ens, gemeente Noordoostpolder. 

  Heel veel materiële schade, maar gelukkig geen gewonden. Rijschoolinstructrice Beau Linting, haar leerlinge uit Ens en het hondje van de leerlinge kwamen zaterdag met de schrik vrij toen hun lesauto op de kruising van de Sloefweg met de Drietorensweg bij Ens in botsing kwam met een andere auto. De leerlinge hield er een schrammetje op haar wenkbrauw aan over, opgelopen door het uitklappen van de airbag. Het personeel van de ambulance moest haar behandelen, een gang naar het ziekenhuis was niet nodig. 

  De lesauto van rijschool OsCar uit Kuinre stopte op de kruising en wilde optrekken. De leerlinge en haar instructrice zagen over het hoofd dat op dat moment een andere auto naderde. Een botsing was onvermijdelijk. De lesauto had in principe voorrang moeten geven. Die andere auto reed veel te snel, zou de rijschoolhoudster later verklaren. 
  Een bergingsbedrijf moest beide auto’s afslepen. Ze zijn waarschijnlijk total loss. 

  Maandag kan Beau Linting weer gewoon autorijles geven. Ze kan een auto lenen van een bevriende autorijschool.De aanrijding vond zaterdag rond 12:30 uur plaats op de Sloefweg ter hoogte van de Drietorensweg in het buitengebied van Ens. Een berger heeft beide auto's af moeten slepen, meldden onbevestigde berichten.

  ​De politie kon zaterdagmiddag nog geen reactie geven op dit ongeluk.

  {Kop}
  Heel veel blikschade, niemand gewond
  {Tekst}
  [004_AUTEUR]Dik van Herwaarden
  [005_PLAATS]Ens
  [TEKST]Heel veel materiële schade, maar gelukkig geen gewonden. Rijschoolinstructrice Beau Linting, haar leerlinge uit Ens en het hondje van de leerlinge kwamen zaterdag met de schrik vrij toen hun lesauto op de kruising van de Sloefweg met de Drietorensweg bij Ens in botsing kwam met een andere auto. De leerlinge hield er een schrammetje op haar wenkbrauw aan over, opgelopen door het uitklappen van de airbag. Het personeel van de ambulance moest haar behandelen, een gang naar het ziekenhuis was niet nodig. 
  Het ongeluk gebeurde zaterdag rond 12.30 uur. De lesauto van rijschool OsCar uit Kuinre stopte op de kruising en wilde optrekken. De leerlinge en haar instructrice zagen over het hoofd dat op dat moment een andere auto naderde. Een botsing was onvermijdelijk. De lesauto had in principe voorrang moeten geven. Die andere auto reed veel te snel, zou de rijschoolhoudster later verklaren. 
  Een bergingsbedrijf moest beide auto’s afslepen. Ze zijn waarschijnlijk total loss. 
  Maandag kan Beau Linting weer gewoon autorijles geven. Ze kan een auto lenen van een bevriende autorijschool.