article
1.6593790
TOLLEBEEK - Het kunstgrasveld van de voetbalvereniging Tollebeek is ernstig beschadigd. Verder hebben vandalen geprobeerd een doelnet in brand te steken.
Vernielingen aan kunstgrasveld vv Tollebeek
TOLLEBEEK - Het kunstgrasveld van de voetbalvereniging Tollebeek is ernstig beschadigd. Verder hebben vandalen geprobeerd een doelnet in brand te steken.
http://www.destentor.nl/regio/noordoostpolder/vernielingen-aan-kunstgrasveld-vv-tollebeek-1.6593790
2016-10-31T12:01:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6407030.1477917318!image/image-6407030.jpg
Tollebeek,Recht, misdaad en 112,vernielingen,vv Tollebeek,kunstgras,top,hermes
Noordoostpolder
Home / Regio / Noordoostpolder / Vernielingen aan kunstgrasveld vv Tollebeek

Vernielingen aan kunstgrasveld vv Tollebeek

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Tollebeek tegen Nagele.
   Titel
   Tollebeek tegen Nagele.
   Beschrijving
   Archieffoto: Tollebeek op het eigen kunstgrasveld in actie tegen Nagele.
   Fotograaf
  TOLLEBEEK - Het kunstgrasveld van de voetbalvereniging Tollebeek is ernstig beschadigd. Verder hebben vandalen geprobeerd een doelnet in brand te steken.

  Volgens voorzitter Jan Jonkers van VV Tollebeek zijn de vernielingen vrijwel zeker het werk van baldadige jeugd. ,,Het lijkt erop dat jongeren met een aansteker aan de gang zijn geweest'', aldus Jonkers. Op vijf plekken in het strafschopgebied zijn gaten gebrand. En zeker een meter van het doelnet is beschadigd.,,Het nylon is gewoon opgekruld. Dat moet met een aansteker gedaan zijn'', aldus Jonkers. De voorzitter denkt aan het plaatsen van camera's ter beveiliging van het sportpark.

  Het kunstgras van VV Tollebeek is populair. Niet alleen bij de voetbalclub, ook bij de plaatselijke jeugd die er vaak te vinden is.

  Volgens Jonkers is de schade aanzienlijk. Een nieuw doelnet kost zo'n 200 euro. Het beschadigde kunstgras moet worden uitgesneden en vervangen door nieuwe stukken kunstgras. De voorzitter denkt niet dat de schade iets te maken heeft met de huidige discussie over de gezondheidsrisico's van de rubberen korrels tussen het kunstgras.