article
1.6199567
PUTTEN - De uitbreidingsplannen van camping Strandparc Nulde krijgen steeds meer vorm. Eigenaar Gert van den Broek zegt in de laatste fase van de uitwerking te zitten.
Plannen uitbreiding Strandparc Nulde wachten op laatste pennenstreek
PUTTEN - De uitbreidingsplannen van camping Strandparc Nulde krijgen steeds meer vorm. Eigenaar Gert van den Broek zegt in de laatste fase van de uitwerking te zitten.
http://www.destentor.nl/regio/putten/plannen-uitbreiding-strandparc-nulde-wachten-op-laatste-pennenstreek-1.6199567
2016-07-17T16:01:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6199643.1468773151!httpImage/image-6199643.
Putten,Cultuur, kunst en recreatie,camping,Strandparc Nulde,uitbreiding,top,hermes
Putten
Home / Regio / Putten / Plannen uitbreiding Strandparc Nulde wachten op laatste pennenstreek

Plannen uitbreiding Strandparc Nulde wachten op laatste pennenstreek

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   De strandboulevard in Putten. Foto: Google Streetview
  PUTTEN -  De uitbreidingsplannen van camping Strandparc Nulde krijgen steeds meer vorm. Eigenaar Gert van den Broek zegt in de laatste fase van de uitwerking te zitten.

  Als de laatste aanpassingen van de tekening rond zijn, wil hij het plan pas presenteren. "We zijn nog in gesprek met milieuclubs en moeten nog wat aanpassen met rietkragen. Zeker omdat het om natuurwaarden gaat, wil ik het plan eerst volledig uitgewerkt hebben, voordat ik er mee naar buiten treed."

  Strandboulevard
  De verwachting is dat dit in september of oktober zo ver is. Als de uitgewerkte plannen ook ter inzage komen te liggen. Wat al wel duidelijk is dat door de uitbreiding van Strandparc Nulde er een strandje komt te vervallen en de aarden geluidwal langs de Strandboulevard moet worden doorgetrokken.

  Het stuk wat voor de uitbreiding van de camping gebruikt gaat worden, heeft de bestemming 'dagrecreatie'. De verblijfsrecreatie die voor de uitbreiding is bedacht valt daar niet onder. Daarom moet het bestemmingsplan worden aangepast.

  Waterfietsen
  Een versterking van de dagrecreatie is te vinden in de plannen voor multifunctioneel gebruik van de bestaande kiosk. Van den Broek wil hier een groepsruimte van maken en uitgangspunt van activiteiten als kanoverhuur en waterfietsen. Volgens de gemeente 'een passende impuls voor de recreatieve aantrekkingskracht van Strand Nulde'.

  Van den Broek hoopt dat de tekeningen na het zomerreces ter inzage komen te liggen. Hij heeft geenszins de illusie dat de camping volgend seizoen al een maatje groter is. "Ik vrees dus dat het op z'n vroegst 2018 wordt."