article
1.6112879
PUTTEN - Sporten, sporten en nog eens sporten. Daar draait het vanaf vrijdag 24 juni een etmaal lang om in Putten tijdens de Puttense Sportmarathon. Dan zullen 17 teams zich in het zweet werken.
Sportieve zweetdruppels dalen 24 uur lang neer bij Puttense Sportmarathon
PUTTEN - Sporten, sporten en nog eens sporten. Daar draait het vanaf vrijdag 24 juni een etmaal lang om in Putten tijdens de Puttense Sportmarathon. Dan zullen 17 teams zich in het zweet werken.
http://www.destentor.nl/regio/putten/sportieve-zweetdruppels-dalen-24-uur-lang-neer-bij-puttense-sportmarathon-1.6112879
2016-06-16T08:36:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.5833033.1467011139!image/image-5833033.jpg
Putten,Cultuur, kunst en recreatie,sportmarathon,top,hermes
Putten
Home / Regio / Putten / Sportieve zweetdruppels dalen 24 uur lang neer bij Puttense Sportmarathon

Sportieve zweetdruppels dalen 24 uur lang neer bij Puttense Sportmarathon

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Rondleiding Historische Kelders van Arnhem
   Titel
   Rondleiding Historische Kelders van Arnhem
   Fotograaf
   PUTTEN - Sporten, sporten en nog eens sporten. Daar draait het vanaf vrijdag 24 juni een etmaal lang om in Putten tijdens de Puttense Sportmarathon. Dan zullen 17 teams zich in het zweet werken.

  Minimaal 30 personen per team, 25 verschillende onderdelen, 24 uur lang sporten. Om dit evenement passend af te trappen is vrijdag een grote opening bij korfbalvereniging de Meeuwen. Om half zes komt er iemand uit de lucht vallen en reiken de kinderen van de jeugdmarathon een cadeau uit.

  Gerrit Kroes, bestuurslid van de Puttense Sportmarathon: "De insteek van deze marathon is om mensen in contact te brengen met zoveel mogelijk sporten. Natuurlijk komen hier ook activiteiten aan bod waar men niet zo snel aan denkt. Tijdens de opening komt dit terug, want tja, wat daar gebeurt is ook een sport. Natuurlijk zouden we het erg leuk vinden wanneer mensen lekker komen kijken! Want gezelligheid, sportiviteit en een gezond stukje fanatisme horen er natuurlijk ook bij!"

  Naast de 'volwassen' Puttense Sportmarathon is er ook voor de jeugd en kinderen van Putten een eigen marathon. Vrijdag 24 juni is er voor de jongeren (12 tot en met 16 jaar) van 18:00 uur tot 21:00 uur een marathon georganiseerd bij korfbalvereniging de Meeuwen. Het programma van de kinderen (3 tot en met 8 jaar) is ook daar. Dit begint om 13:45 uur, tot de prijsuitreiking van 17:30 uur.

  Kelvin van den Broek van JongPutten: "Door jongeren en kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met al die verschillende sporten, willen wij hen stimuleren om lekker te gaan sporten. Een evenement als dit leent zich dan ook fantastisch voor dit doel. Dit jaar hebben ook wij een aantal dingen vernieuwd. Zo hebben we gekozen voor een Olympisch thema. Daar horen ook een aantal paralympische sporten bij."