article
1.6180464
RAALTE - Landstede Salland heeft volgend schooljaar een nieuw bestuur. Vorige week is afscheid genomen van de zittende directie.
Nieuwe directie voor Landstede Salland
RAALTE - Landstede Salland heeft volgend schooljaar een nieuw bestuur. Vorige week is afscheid genomen van de zittende directie.
http://www.destentor.nl/regio/raalte/nieuwe-directie-voor-landstede-salland-1.6180464
2016-07-09T19:14:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6180481.1468092476!image/image-6180481.JPG
Raalte,Lokaal Thema ST,Landstede Salland,top,hermes
Raalte
Home / Regio / Raalte / Nieuwe directie voor Landstede Salland

Nieuwe directie voor Landstede Salland

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  RAALTE - Landstede Salland heeft volgend schooljaar een nieuw bestuur. Vorige week is afscheid genomen van de zittende directie.

  De wissel is onderdeel van een herschikking op het hoogste niveau bij de MBO-instelling waardoor het aantal directeuren wordt gereduceerd tot een per locatie.

  Yvonne van der Heijden, Evert Helfferich en Richard van der Molen hebben afscheid genomen van de school in Raalte. Na de zomer treedt Gerrard Vinke aan als directeur en wordt Sjoerd Ganzinga zijn adjunct. Vinke was directeur bij Landstede in Zwolle en had verschillende opleidingen onder zijn hoede. Ganzinga is een oude bekende in Raalte. Hij was er eerder directeur. De laatste jaren bekleedde hij die functie bij Landstede in Harderwijk.

  De wisseling van de wacht is onderdeel van een pakket aan maatregelen om het onderwijsniveau van Landstede te verbeteren. De MBO-instelling ligt al jaren onder het vergrootglas van de inspectie van Onderwijs. Ook het meest recente onderzoek - dat in maart werd gepubliceerd - toont aan dat er verbetering nodig is.

  De vorige directie van Landstede Salland heeft donderdag in Taveerne Tivoli afscheid genomen van hun locatie.