article
1.6517652
STEENWIJK - De politie roept via facebook getuigen van de sigarettenroof in de nacht van maandag op dinsdag, in de Albert Heijn aan Het Schar.
Politie Steenwijk zoekt getuigen sigarettenroof
STEENWIJK - De politie roept via facebook getuigen van de sigarettenroof in de nacht van maandag op dinsdag, in de Albert Heijn aan Het Schar.
http://www.destentor.nl/regio/steenwijkerland/steenwijk/politie-steenwijk-zoekt-getuigen-sigarettenroof-1.6517652
2016-10-11T14:21:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6516106.1476177189!image/image-6516106.JPG
Steenwijk,Recht, misdaad en 112
Steenwijk
Home / Regio / Steenwijkerland / Steenwijk / Politie Steenwijk zoekt getuigen sigarettenroof

Politie Steenwijk zoekt getuigen sigarettenroof

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Fotograaf
  STEENWIJK - De politie roept via facebook getuigen van de sigarettenroof in de nacht van maandag op dinsdag, in de Albert Heijn aan Het Schar. 

  De politie is op zoek naar drie personen. Het signalement luidt als volgt: 
  - De eerste dader heeft een normaal postuur, droeg een rode sweater met capuchon over het hoofd, een groen shirt, zwarte broek en zwarte schoenen. Hij reed op een fiets met een kinderzitje.
  - De tweede dader heeft een dik of gezet postuur en een blanke huidskleur. Hij droeg een zwarte sweater, had de capuchon over zijn hoofd, een horizontaal rood/zwart gestreept shirt onder de sweater, een zwarte broek en donkerblauwe sportschoenen met witte zool. Daarnaast had hij onder zijn capuchon ook een zwart petje op en droeg hij grijze handschoenen.
  - De derde dader heeft een normaal postuur en een blanke huidskleur. Hij droeg een zwarte sweater met witte koortjes, capuchon over hoofd, blauw/grijze gevlekte spijkerbroek en grijs/witte Nike sportschoenen. Hij droeg onder zijn capuchon ook een groene Adidas pet met drie witte strepen op de klep. Hij ging er vandoor op een witte omafiets.

  Getuigen kunnen contact opnemen met de politie Steenwijk, via 0900-8844. Anonieme tips kunnen doorgegeven worden via 0800-7000.