article
1.6329594
ZWOLLE - Chef-kok en eigenaar van de Librije in Zwolle, Jonnie Boer, begint een nieuwe horecalijn in tafelzuren. Daarmee gaat hij een samenwerking aan met Oos Kesbeke, de directeur van Kesbeke tafelzuren. De nieuwe zuren zijn te koop voor horecaprofessionals.
Jonnie Boer van Librije begint horecalijn
ZWOLLE - Chef-kok en eigenaar van de Librije in Zwolle, Jonnie Boer, begint een nieuwe horecalijn in tafelzuren. Daarmee gaat hij een samenwerking aan met Oos Kesbeke, de directeur van Kesbeke tafelzuren. De nieuwe zuren zijn te koop voor horecaprofessionals.
http://www.destentor.nl/regio/zwolle/jonnie-boer-van-librije-begint-horecalijn-1.6329594
2016-09-01T17:13:37+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.5835540.1458241657!image/image-5835540.jpg
Zwolle,Cultuur, kunst en recreatie,Sociaal en maatschappij,Jonnie Boer,Librije,Kesbeke,top
Zwolle
Home / Regio / Zwolle / Jonnie Boer van Librije begint horecalijn

Jonnie Boer van Librije begint horecalijn

Foto's
1
Reacties
Reageer
    • Afbeelding
      Beschrijving
      Thérèse en Jonnie Boer
      Fotograaf
    ZWOLLE - Chef-kok en eigenaar van de Librije in Zwolle, Jonnie Boer, begint een nieuwe horecalijn in tafelzuren. Daarmee gaat hij een samenwerking aan met Oos Kesbeke, de directeur van Kesbeke tafelzuren. De nieuwe zuren zijn te koop voor horecaprofessionals.

    Het is niet de eerste keer dat Boer nieuwe smaakt creëert in de vorm van tafelzuren. Hij voegde eerder komkommer met citroengras, laurier en peper, wortel met gember en tijm, en uitjes met appelstroop aan de Kesbeke-collectie toe.