article
1.6634271
LOCHEM - In de strijd tegen degradatie uit de eredivisie staat de driebanders van Bousema/ Lochem een cruciaal dubbelweekeinde te wachten.
Biljarters van Bousema wacht cruciaal dubbelweekend
LOCHEM - In de strijd tegen degradatie uit de eredivisie staat de driebanders van Bousema/ Lochem een cruciaal dubbelweekeinde te wachten.
http://www.destentor.nl/sport/sport-regio/sport-regio-deventer/biljarters-van-bousema-wacht-cruciaal-dubbelweekend-1.6634271
2016-11-11T10:47:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6634281.1478861178!image/image-6634281.jpg
Lochem,Biljarten
Sport regio Deventer
Home / Sport / Sport regio / Sport regio Deventer / Biljarters van Bousema wacht cruciaal dubbelweekend

Biljarters van Bousema wacht cruciaal dubbelweekend

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Aan de hand van kopman Murat Naci Coklu wil Bousema dit weekeinde een flinke slag slaan in de degradatiestrijd. Foto: Jan Houwers
  LOCHEM - In de strijd tegen degradatie uit de eredivisie staat de driebanders van Bousema/ Lochem een cruciaal dubbelweekeinde te wachten.
  Vandaag - vanaf 13.00 uur - ontvangt de eredivisionist uit de Achterhoek ’t Hartje/Van Wanrooy uit Oosterhout, dat één punt meer heeft dan het team van captain Ronny Hazewinkel. Morgen gaat de Gelderse ploeg op bezoek bij hekkensluiter TOVV 2, dat twee punten minder heeft.
   
  „Het is inderdaad een belangrijk weekend voor ons”, weet Hazewinkel. „Om niet verder achterop te raken bij ’t Hartje/Van Wanrooy, moeten we tegen hun volop voor de overwinning gaan. Lukt dat, dan kunnen we zondag met een goed gevoel in Vlaardingen de strijd met TOVV beginnen.”
   
  Vandaag speelt Hazewinkel met Murat Naci Coklu, Stefan Galla, Wesley de Jaeger en Therese Klompenhouwer. Morgen brengt de captain één mutatie aan. Dan speelt Markus Galla in plaats van de Belg De Jaeger, die dan niet meer inzetbaar is als reserve voor de Lochemse formatie.
   
  „Het is afwachten hoe en met wie de tegenstanders gaan spelen”, vertelt Hazewinkel. „Bij ’t Hartje/Van Wanrooy spelen in elk geval Tayfun Tasdemir en Davy van Havere, de rest is nog een verrassing. TOVV speelt wel in de sterkste opstelling, met Birol Uymaz, Kostas Kokkoris, Ronny Daniëls en Kay de Zwart.”