article
1.6438296
ZWOLLE - Met een mannetje meer en een voorsprong lijkt Be Quick’28 in de wedstrijd tegen Hellendoorn op weg naar de eerste zege van het seizoen. En dan gaat het toch nog finaal mis: 1-2.
Be Quick’28 verdwijnt in de put
ZWOLLE - Met een mannetje meer en een voorsprong lijkt Be Quick’28 in de wedstrijd tegen Hellendoorn op weg naar de eerste zege van het seizoen. En dan gaat het toch nog finaal mis: 1-2.
http://www.destentor.nl/sport/voetbal/amateurs-district-oost/be-quick-28-verdwijnt-in-de-put-1.6438296
2016-09-24T15:37:01+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6438301.1474731323!image/image-6438301.jpg
Overijssel,Zwolle,Voetbal-amateur,Be Quick'28,amateurvoetbal,tweede klasse
Amateurs district Oost
Home / Sport / Voetbal / Amateurs district Oost / Be Quick’28 verdwijnt in de put

Be Quick’28 verdwijnt in de put

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • Afbeelding
   Beschrijving
   Corner voor Be Quick'28. Foto: Herman Nijman
  ZWOLLE - Met een mannetje meer en een voorsprong lijkt Be Quick’28 in de wedstrijd tegen Hellendoorn op weg naar de eerste zege van het seizoen. En dan gaat het toch nog finaal mis: 1-2.

  Als de klappen zijn gevallen, haalt trainer Wilfred Westerhuis zijn spelers bij elkaar in de kleedkamer. “Of ik boos was? Wat dacht je zelf… Hier ga ik nog wel even last van hebben.”

  Bij de voormalige hoofdklasser leeft het besef dat overleven in de tweede klasse dit seizoen de eerste vereiste is. Be Quick’28 heeft de laatste jaren meerdere jasjes uitgedaan. Is vooral jonger geworden. De start van de competitie is mislukt en juist daarom moet de wedstrijd tegen Hellendoorn gewonnen worden. Ook al omdat Matthijs Verschuur net voor rust zijn tweede gele kaart ziet.

  Invaller Sander Aarten zorgt na vijf minuten in de tweede helft op aangeven van Sander Fillet voor de openingstreffer. Daarmee is aan alle voorwaarden voor de eerste driepunter voldaan, zo lijkt het.

  Westerhuis ziet zijn team daarna echter uit elkaar vallen. De ene helft wil vooruit, de andere helft is angstig. Vermoeidheid gaat een rol spelen. En zowaar wordt het door een eigen doelpunt van Yordi Veldman en een treffer van Thomas Claassen in de laatste minuut 1-2. De Zwolse coach Edwin Duim van Hellendoorn weet nauwelijks wat hij meemaakt.

  Collega Westerhuis baalt: “Win je deze wedstrijd, dan sta je in de middenmoot. Daar waar wij kunnen eindigen. Nu komt er dinsdag toch even een gesprekje. Want dit had ons niet mogen gebeuren.”