article
1.6337840
LEMELE - Vorig seizoen begon Mariënberg dramatisch aan het seizoen, na drie wedstrijden nul punten, drie goals voor en dertien tegen.
Pik start Mariënberg niet genoeg voor de zege
LEMELE - Vorig seizoen begon Mariënberg dramatisch aan het seizoen, na drie wedstrijden nul punten, drie goals voor en dertien tegen.
http://www.destentor.nl/sport/voetbal/amateurs-district-oost/pik-start-mari%C3%ABnberg-niet-genoeg-voor-de-zege-1.6337840
2016-09-03T17:36:00+0000
http://www.destentor.nl/polopoly_fs/1.6337841.1472923931!image/image-6337841.jpg
Lemele,Mariënberg,Voetbal-amateur
Amateurs district Oost
Home / Sport / Voetbal / Amateurs district Oost / Pik start Mariënberg niet genoeg voor de zege

Pik start Mariënberg niet genoeg voor de zege

Foto's
1
Reacties
Reageer
  • De geblesseerde Jelle Brinks
   Titel
   De geblesseerde Jelle Brinks
   Fotograaf
  LEMELE - Vorig seizoen begon Mariënberg dramatisch aan het seizoen, na drie wedstrijden nul punten, drie goals voor en dertien tegen.

  Wat dat betreft begonnen ze zaterdag een stuk beter, al hadden er meer punten in gezeten dan de 1-1. Nadat Lemele voortvarend met veel druk naar voren was gestart, was de eerste beste counter van Mariënberg gelijk raak. De geslepen Rolf Hofsink zag vanaf een meter of twintig dat de kleine Ruan Weelink iets te ver voor de kist stond. Met het juiste gevoel gaf Hofsink de bal de goede hoogte en verdween de bal in de bovenhoek. Lemele beet wel flink van zich af, maar kreeg weinig kansen. Invaller doelman Chris Regeling deed zijn werk naar behoren. Bij eerste doelman Jelle Brinks was de schouder uit de kom geschoten, dus moest Regeling onder de lat. In de eerste helft had hij een prima redding op een inzet van Henri ten Kleij, terwijl na rust Martijn de Lange zijn schot op de vuisten van Regeling uiteen spatten. Lemele kwam na rust wat gelukkig op gelijke hoogte, nadat Michel Zweers de bal na een duw met de arm raakte. Remon Kleinlugtenbeld had geen probleem met de strafschop. Mariënberg drong daarna wel aan, maar Ruan Weelink hield het puntje vast. Lemele - Mariënberg 1-1 (0-1). 5. Rolf Hofsink 0-1, 53. Remon Kleinlugtenbeld 1-1 (strafschop).