Volledig scherm

Talent Levi uit Zutphen tweede in finale Kids Kook Battle

ZUTPHEN/AMSTERDAM - De 10-jarige Levi Vermaat uit Zutphen is woensdag in de finale van de Kids Kook Battle in Amsterdam op de tweede plaats geëindigd. Levi, die zijn klasgenoot Simon Gort (11), als hulp bij zich had, moest alleen Anniek Schuurman uit Bussum en haar buddy Fleur voor zich dulden.

,,Het was leuk'', laat Levi in een reactie weten. Volgens zijn vader ging het super goed en vond de driekoppige jury het bijzonder lastig om te kiezen tussen Levi en Simon en Anniek en Fleur. Uiteindelijk kregen de meiden toch de voorkeur.

De finalisten kookten woensdagmiddag onder leiding van Tim Douwsma in de Amsterdamse Foodhallen hun eigen recept. De winnares staat binnenkort met haar recept in de Allerhande, het kookblad van Albert Heijn.

Levi kreeg onder meer een kookboek, kookmuts en oorkonde mee naar huis.

  1. Kavak na zwaar jaar terug op oude plek

    Kavak na zwaar jaar terug op oude plek

    Vandaag precies een jaar geleden staarde Zutphenaar Mehmet Kavak vol ongeloof naar zijn pizzeria aan de Houtmarkt 53 in Zutphen. Een brand die ’s ochtends is uitgebroken, naar later blijkt bij een vrieskist in de kelder van het pand, grijpt snel om zich heen en heeft een verwoestende uitwerking. De met veel voertuigen uitgerukte brandweer heeft bijna de hele ochtend nodig om het vuur onder controle te krijgen en na die tijd is er weinig over van Pizza Place.

Zutphen