De advertentie op Marktplaats.
Volledig scherm
De advertentie op Marktplaats.

‘Stomme Audi’ uit Zwolle krijgt vrijdag nieuwe eigenaar

ZWOLLE – ‘Te koop: Stomme Audi’. Op Marktplaats vertelde Jonathan Mak uit Zwolle eerlijk wat de auto die hij wilde verkopen mankeerde. De advertentie ging viral en donderdag werd bekend dat de deal rond is. Vrijdag krijgt de Audi A3 een nieuwe eigenaar.

De auto verwisselt van eigenaar voor het bedrag van 1200 euro. Op Marktplaats wordt er ondertussen miljoenen geboden voor de auto maar dat neemt Mak niet serieus.

Nieuwe auto
Audi Nederland pikte de advertentie ook op en benaderde Mak. ,,Ze reden me ook al in een dikke Audi toen ik naar RTL ging voor een interview, die auto mocht ik zelf terug naar huis rijden. Dat was hardstikke vet.'' Audi helpt Mak ook bij de aanschaf van een nieuwere variant van zijn 'Stomme Audi'. Deze A3, een occasion uit 2013 gaat hij vrijdag ophalen bij de dealer in Zwolle.

  1. Primark opent haar Zwolse deuren: 'eindelijk een vestiging om de hoek'
    Video

    Primark opent haar Zwolse deuren: 'eindelijk een vestiging om de hoek'

    Het is al aardig druk om acht uur vanmorgen bij de nieuwe Primark aan de Melkmarkt in Zwolle. Buiten worden wildgeparkeerde fietsen uit het zicht verplaatst en blauwe Primarklinten gespannen. Binnen komt een onuitputtelijke rij managers van roltrappen af. Ze bewegen zich tussen kledingrekken door richting de ingang. Iers, Engels, Nederlands en Zwols klinkt door elkaar, als de laatste puntjes op de i worden gezet.

In samenwerking met indebuurt Zwolle