Auto knalt tegen boom in ‘gevaarlijke bocht’ bij Beekbergen: drie mensen naar ziekenhuis

MET VIDEOEen auto is bij Beekbergen tegen een boom geknald. Daarbij zijn alle vijf de inzittenden gewond geraakt. Drie van hen moesten naar het ziekenhuis worden vervoerd. De andere twee konden ter plekke worden behandeld.

11 reacties

 • N Dekker

  3 weken geleden
  Gevaarlijke bochten bestaan niet!
 • R. Jansen

  3 maanden geleden
  Stel je voor dat de bestuurder onwel geworden is en daar een ongeval van is gekomen...dank voor alle commentaren..pfff..
 • Henk Van de Kraats

  3 maanden geleden
  Ik zal nooit een Audi kopen, die vliegen veel gemakkelijker van de weg dan andere merken
 • wim koelewijn

  3 maanden geleden
  Krijgt ie arme bocht weer de schuld..zal wel weer te langzaam die bocht zijn ingereden en door snelheid en de inhoud van 5 personen overgeheld..de buurtbewoner zegt het al, nodigt uit tot hard rijden.....
 • Henk Renzebrink

  3 maanden geleden
  Zo'n Audi moet toch deze bocht zonder problemen kunnen nemen? Of zou de oorzaak elders liggen? Kan zomaar aangezien een bocht/weg op zich nooit gevaarlijk kan zijn.
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.