De politie zoekt deze jongeman na een brutale diefstal van dure Nike schoenen.
Volledig scherm
De politie zoekt deze jongeman na een brutale diefstal van dure Nike schoenen. © Politie Apeldoorn

Politie zoekt brutale schoenendief in Apeldoorn: ‘Hopelijk zien we je snel’

Een paar nieuwe Nikes kan behoorlijk wat waard zijn. Dat moet een schoenendief in Apeldoorn ook hebben geweten toen hij deze hondsbrutaal bij iemand uit de fietstas haalde. De politie is naar hem op zoek.

15 reacties

 • gerard rooze

  4 dagen geleden
  Gerardrooze.laat.die.scoenendief.gaan.werkenvoor.zijngeld.maarzekerweerzo,njunk.die.alleen.maar.aan.drugs.Denkt.En.Te.Lui.Is.Om.Tewerken
 • R.E.I. van Katwijk

  2 maanden geleden
  Vind het een rare reactie : moet je het maar niet in je fietstas laten zitten. Hoezo..je blijft van andermans spullen af. Als mensen iets uit jouw tuin/huis jatten wat zeg je dan? Ach nee dat overkomt jullie natuurlijk niet. Heel sneu voor degene die waarbij het is gebeurd. Tegenwoordig is niets meer veilig.
 • ren� Hulshoff

  3 maanden geleden
  Je ziet de twijfel op zijn gezicht. zal ik het doen, of zal ik het niet doen? tot hij op de doos "JUST DO IT' zag staan! oh wacht je kan zijn gezicht helemaal niet zien op deze waardeloze foto! Maar hoe dan ook, tegenwoordig moet je dus zo goed op je net aangeschafte spullen letten want de kansparels van de samenleving doen dat ook!
 • R. Veldhuis

  3 maanden geleden
  Beste Dekker, Als iemand spullen vergeet uit een fietstas te halen is hij strafbaar? Wat is overigens het verschil als de eigenaar er wel erbij had gestaan of enkele meters verderop? Het is inderdaad een denkfout. Je blijft gewoon van spullen af die niet van jou zijn.
 • N Dekker

  3 maanden geleden
  Ook strafbaar! Aanleiding geven tot diefstal! De schoenen lagen voor het grijpen en op de openbare weg. Of maak ik nu een denkfout?
 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.